ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Župne obavijesti
Župne-obavijesti

Danas, 16.03. je korizmeno hodočašće u svetište Hrvatskih mučenika na Udbini.

S autobusima će polaziti u 14 sati ispred župne crkve. Na hodočašće će poći i svi naši kandidati za sakrament krizme. Oni koji idu na Udbinu ne moraju danas dolaziti na mise u župnu crkvu. Cijena karte za Udbinu je 50 kn. A krizmanici će platiti samo 20 kn. Preporučamo i roditeljima da pođu ako to mogu. Oni koji hoće i koji mogu poći i svojim privatnim prijevozom.

Svakog utorka nakon večernje mise tj. u 18,30 u župnoj dvorani ili u župnom stanu imamo Biblijsku večer pozivamo odrasle vjernike koji mogu da sudjeluju na tim večerima.
Danas navečer neće biti mise koja je redovito u 18 sati jer smo mi svećenici na Udbini. No, oni koji mogu neka se u 16 sati okupe pod Forticom te obave pobožnost Križnog puta.

U srijedu, 19. ov. mj. je blagdan Sv. Josipa, zaručnika Bl. Dj. Marije i Isusovog skrbnika.- hranitelja). Sv. Misu u 10 sati imat ćemo u kapelici sv. Josipa na groblju u Dubravi, a u 18 sati u župnoj crkvi.

U četvrtak 20.03. u 19 sati u župnoj dvorani je susret mladih „Ivan Pavao II“

Ovaj tjedan koji je pred nama je tjedan solidarnosti s narodom i Crkvom u BIH-i. Čitavi tjedan, a posebno u nedjelju pozvani smo da pomognemo i materijalno članove našeg naroda, kao i sve druge, a posebno one koji su članovi Crkve da i taj vid svoga ljudskog život mogu usmjeravati i živjeti što normalnije. U nedjelju i ona redovna milostinja ide za pomoći BIH-i.

Druge nedjelje, 23. ov. mj. pozivamo na susret i sastanak roditelje naših vjeroučenika: IV, V., i VI. razreda osnovne škole i to na večernju misu u 18 sati. Misu će predvoditi i imati sastanak s roditeljima mons. dr. Milan ŠimunovićBrojač posjete:
317520
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016