ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Najave - župne obavijesti
Župne-obavijesti
Od danas, 30.03. pa nadalje večernje mise biti će ne u 18 nego u 18,30 sati, i to u tijeku ljeta i jeseni do ponovnog početka računanja zimskog vremena.
________________________________
Jučer je u našoj župi bio službeni pohod našeg biskupa tzv. vizitacija. Zahvaljujem svima koji su došli na jučerašnju večernju misu, a posebno našim suradnicima: članovima Župnog pastoralnog vijeća koji su sudjelovali i na susretu nakon sv. mise.
_________________________________
Drugi tjedan od 7- 12. travnja bit će korizmene ispovijedi po župama našeg dekanata, a u Otočcu će to biti u petak, 11. ov. mj. u 17 sati /za odrasle/ te u subotu, 12. ov. u 8,30 /za vjeroučenike/.

No , taj tjedan nećemo moći k bolesnicima stoga ćemo to, koliko dospijemo učiniti ovaj tjedan.

Ponedjeljak, 31.03. župnik će poći u Šumečicu, Vivoze i Obilje,.
U utorak, 01.04. - Donji Grad – Poljice – Fortička i Frankopanska.
U srijedu, 02.04. - Novoselija , Gornja Dubrava, Radićeva D. Dubrava.
U četvrtak, 03.04. - ovdje po gradu. Ovdje što je bliže poći će vlč. Jure Ladišić.

I tako druge dane što dospijemo: Luka, ovdje oko Autobusnog kolodvora, i po samom centru grada.
_____________________________________

U nedjelju poslije podne idemo u Cetingrad na završnu Pobožnost Planinarskog Križnog puta u Cetingrad gdje će se služiti svečana sv. Misa u 17 sati. Oni koji žele ići na drugi dio Planinarskog križnog puta iduće nedjelje a da se nisu prijavili neka to učine što prije. Polazit će se u nedjelju, 6. travnja u 6 sati. Cijena puta je 50 kn.

______________________________________

Prošle nedjelje navečer imali smo sv. Misu i susret za roditelje IV, V. i VI. razreda Osnovne škole. Na taj susret odazvao se samo manji broj roditelja. Stoga ćemo morati ponoviti takav susret. Možda nedjelja navečer vremenski ne odgovara, a bilo je dosta prohladno i vjetrovito. Nastojat ćemo izabrati neko drugo vrijeme. Ovo smo bili odabrali radi toga jer je to bilo moguće našem gostu predavaču mons. Milanu Šimunoviću. U svakom slučaju roditelji ovih razreda vjeroučenika trebaju imati u vidu da su svi oni, ako to žele daljnji pripravnici za krizmu. Ako to nisu neka reknu pa nećemo s njima računati. Bit će nam to žao, ali nećemo primati na sakramente one koji se već tako izdaleka isključe iz redovitog crkvenog života.

_______________________________________

U subotu, 3. svibnja o. g. naša biskupija priređuje Prvi biskupijski obiteljski dan na Udbini. Grupa naših vjernika, što iz Otočca i okolice za tu prigodu će hodočastiti pješke na Udbinu. Polazit će se u četvrtak, 24. travnja. Oni koji se kane pridružiti ovom hodočašću neka se jave gospođi Jeleni Jergović.

______________________________________


Brojač posjete:
110456
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016