ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Župnik proslavio imendan sv.Tomu, apostola
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
U subotu, 5. ov. mj. nakon večernje sv. Mise i vječanja koje je bilo u crkvi župnik mons.Tomislav Šporčić je u zajedništvu članova Pjevačkog zbora Sv. Cecilija, članova Župnog pastoralanog vijeća i drugim suradnicima župe proslavio Imendan - Sv. Tomu, apostola.

Župnokov imendan je trećeg srpnja, a drugog srpnja je i godišnjica svećeničkog ređenja te župnik svake godine s jednom susretom proslavi jedno i drugo.

Pjevači su priredili prigodni dar kojeg su predale Marina Mudrovčić i Šemsa Kurtović- Zoričić. A buket cvijeća predala je učenica Bernarda Zoričić. Uz večeru čestitku je u ime Pastoralnog vijeća izrekao prof. Ivan Gomerčić.

Župnik je odgovarajući na čestitke naglasio vjeru u Božju providnost i piziv kojeg Bog na različite načine upućuje i na svoj način vodi do ostvarenja unatoč brojih i nepredvidivih teškoća. I on je na svoj način osjetio očiti Božji prst u svome životu i svećeničkom pozivu. U dobrom raspoloženju i pjesmi druženje je bilo ugodno. A usput se je dogovorio i program za ljetno vrijeme koje će biti malo opuštenije ali ne bez sastajanja, kratkih proba i sudjelovanja na glavna dvije biskupijske svečanosti. A to je proslava Velike Gospe na Krasnu i proslava Dana hrvatskih mučenika na Udbini.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pjevači i ostali na dolasku pred župnom dvoranom zajednički čestitaju Župniku.
Brojač posjete:
104499
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016