ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Najave i obavijesti
OLYMPUS DIGITAL CAMERAU subotu, 23. u župi Kompolje proslavit će se Sv. Stjepan koji je zaštitnik ove župe. Sv. Misa će biti u 10 sati. Predvodit će je otočki župnik mons .Tomislav Šporčić, a pjevat će Pjevački zbor župe Presvetog Trojstva - Otočac . Molimo pjevače da u petak navečer dođu na probu te u subotu pođu u Kompolje za svečanu misu u 10 sati. Za prijevoz pobrinut će se župnik. Moramo samo znati broj koliki će trebati prijevoz.
------------------------------

Od utorka do petka na Krasnu se održavaju duhovne vježbe za svećenike.

Voditelj duhovnih vježbi bit će o.Vatroslav Halambek, Isusovac iz Rijeke. Na njima će sudjelovati i župnik otočki

------------------------------

U subotu, 30. kolovoza o. g. na Udbini se proslavlja Dan hrvatskih mučenika. Svečanu sv. Misu na Udbini predvodit će sisački biskup mons. dr. Vlado Košić. Organizirat će se autobus – cijena povratne karte bit će 50 kn. Neka se javljaju oni koji će moći ići.

------------------------------

U petak na Svetkovinu Velike Gospe svečano je bilo u Velikim Marijanskom svetištima širom naše domovine. Svečano je bilo i u našem Biskupijskom svetištu Majke Božje na Krasnu. Neka nam i ova slavlja budu svima na poticaj jačeg i zauzetijeg kršćanskog života u našim obiteljima, i našim župnim zajednicama. Založimo se za djecu i mlade koji će za koji tjedan započeti novu školsku godinu. No, to ćemo najbolje uspjeti ako sami dademo primjer. No, potrebno je često puta i progovoriti, protumačiti i napomenuti.
Brojač posjete:
2626229
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016