ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Župni oglasi
2.NED
Danas je druga nedjelja Došašća. Ovaj tjedan smo redovito u 6,30 imali mise zornice. Bilo je lijepo i relativno dobro posjećeno. Zornice zaista imaju nešto zasebnog i privlačnog. I usput svakome daju određene mogućnosti da sebi može zadati određenu žrtvu kojom jača svoju duhovnu kondiciju, ali i tjelesnu. Nastavljamo čitavi advent. Navečer poslije večernje mise paljenje je druge adventske svijeće. Pridružimo se tom kratkom obredu i zajedništvu.
----------------------------------

Iduće nedjelje, treće Došašća molimo roditelje naših prvopričesničkih kandidata da dođu na misu u 9 sati, a roditelje krizmaničkih kandidata (7. i 8. razreda da dođu na misu u 11 sati. Jedni i drugi, ako bi bili spriječeni prije podne neka dođu navečer u 18 sati. U homiliji i kratko nakon mise bit će govora o slavlju Božića u obitelji.

----------------------------------

Iduća nedjelja – III. Došašća je i nedjelja KARITASA. Prikupljaju se darovi za siromašne pa i nedjeljna milostinja ide u svrhu Caritasa.

----------------------------------

U ponedjeljak 8.12. je blagdan Bezgrešnog začeća Bl. Dj. Marije. Imat ćemo misu zornicu u 6,30, a u 11 sati bit će misa u crkvi Majke Božje u Poljicima.

U srijedu je Gospa Loretska, u petak je BDM Guadalupska (Meksiko), u subotu je Sv. Lucija, u nedjelju je Sv. Ivan od Križa.

Navečer, 7.12. će naši mladi „Zajednica mladih“ Sv. Ivan-Pavao II.nakon sv. Mise kratko predstaviti prvi broj svog lista „Žive vode“
Brojač posjete:
31496
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016