Župni oglasi
ss1
Ulazimo u tjedan Božića i božićnih blagdana. Mise zornice još imamo sutra (ponedjeljak) i utorak.
------------------

Na Badnjak prvu misu imamo u 20 sati, nazivamo je malom ponoćkom. Na nju redovito dolaze manja djeca ali i stariji kojima je teže uputiti se u kasnu noć.

Ponoćku ćemo imati u 23. sata. Prije sv. Mise bit će kratki program (Božićni recital mlađih vjeroučenika) a prije mise ponoćke naš zbor „Trinitas“ će otpjevati nekoliko pjesama.

------------------
Na Božić i na Stjepanje sv. Mise su u 9, 11 i 18 sati.

--------------------

Na Stjepanje s misom u 11 sati bit će blagoslov trokrakraljske vode za blagoslov kuća. Molimo sve obitelji da se dođe na ovu svečanost blagoslova vode kako bi na simbolički način ukazali i označili naše vjerničko – krsno otajstvo. Voda nas podsjeća da smo preporođeni za novi život djece Božje i međusobno bratstvo i sestrinstvo. Da smo zajednica vjere u Isusa Krista.

U subotu, na sv. Ivana Sv. Mise bit će navečer u 11 i 18 sati.

U nedjelju je svetkovina Sv. Obitelji. Za svečanu misu u 11 sati doći će nam biskup mons. dr. Mile Bogović. Imat ćemo svečanost blagoslivljanja supružnika koji će zajedno sa svim prisutnima na misi zahvaliti Bogu za svoj bračni i obiteljski život. Pozivamo naše supružnike da se prijave za ovo sudjelovanje, u tom obredu i svečanosti. Za taj dar vjerujemo da se redovito Bogu, osobno zahvaljujemo. No, dobro je to učiniti u zajedništvu vjernika na vidljivi način. Kad kod svjedočimo kršćanske vrijednosti života, svjedočimo i svoju vjeru te dajemo poticaj jedni drugima da se utvrđujemo u svojoj vjeri.
---------------------
Raspored blagoslova kuća reći ćemo na sv. Stjepana u nedjelju.

Brojač posjete:
222010
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016