ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Proslava Velike Gospe na Poljicima
d2
Proslavu svetkovine Uznesenja Marijina - Velike Gospe u marijanskoj crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije na Poljicima, u Otočcu, svečanu euharistiju predslavio je don Anđelko Kaćunko uz suslavitelje mons.Tomislava Šporčića i don Juru Ladišića. Poslužitelj oltara bio je sjemeništarac Kristijan Pajdaković.

U svojim razmišljanima don Kaćunko pojasnio je današnji blagdan Uznesenja Marijina. Na duhovit način u svojoj propovijedi približio je život Marije, tako je kazao da današnji narod ne može spasiti MMF nego MMO ( molitva-mladi-obitelj), da nije najveća opasnost ISIL nego ESIL ( estradno smeće industrija laži ),da trebamo više moliti krunicu a ne gledati televizijske "sapunice", upozorio na nedolično ponašanje i odjevanje u Crkvi današnjih mladih, te kazao "zamislite Mariju u štiklama, minici i sunčanim naočalama na vrh čela", ukazao na stalnu pojavu kako veći dio medija nije na strani Crkve i rade sve protiv Crkve.
d3
Euharistijsko slavlje uveličali su članovi pjevačkih zborova ( Sv.Cecilija i VIS Trinitas), a za orguljama bila je s.Ljubomira Lešić.
d4
Brojač posjete:
31880
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016