ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Danas iz naše Crkve izravan prijens Mise na HTV-u
a1
Danas, 30.kolovoza, na dvadeset i drugu nedjelju kroz godinu iz naše Crkve Presvetog Trojstva u Otočcu dio je izravan prijemos Svete Mise na II. programu Hrvatske televizije (HTV-a), u 11 sati.

Koncelebrirano misno slavlje predvodio je mons.mr.Tomislav Šporčić, generalni vikar biskupije, dekan i župnik, uz subraću svećenike don Anđelka Kaćunka župnika iz Kompolja, Brloga i Vratnika i don Juru Ladišića pastoralnog suradnika za slijepe i slabovidne.
a3
Zahtjevan je to posao ne samo za našeg župnika mons.Tomislava Šporčića nego i njegove suradnike, sva tri crkvena zbora, čitače, ministrante, časne sestre te djelatnike HTV-a koji su u Crkvi postavili pet kamera a ispred Crkve je bilo pet reportažnih vozila. Posla za sve. Bogu hvala bilo je lijepo, dosta vjernika, otočki vatrogasci, pripadnici povjesne bojne "Otočki graničari", članovi i članice Folklornog društva GPOU-a Otočac, predstavnici gradske vlasti- zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković i predstavnica Županije - dožupanica Ivana Tomaš.
a4
Nadamo se da je Misu iz naše Crkve pratio veliki broj vjernika u Domovini i inozemstvu. Srdačno pozivamo sve da podijele svoje utiske s nama, neka nam se slobodno jave ili emajlom, pismom ili telefonom.

Hvala svima !
a2
Brojač posjete:
8148
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016