ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Pokorničko bogoslužje i ispovijedanje za vjeroučenike uoči Katehetske nedjelje
c2
Dana, 19. rujna o. g. u župnoj crkvi u Otočcu priređeno je Pokorničko bogoslužje i ispovijedanje za vjeroučenike otočke župe od IV - VIII. razreda. To je učinjeno u vidu priprave na današnju Katehetsku nedjelju koja se 20. rujna obilježava u Gospićko-senjskoj biskupiji. Jedan dio 7. i 8. razreda nije mogao doći u crkvu jer su otišli na već prije zakazanu utakmicu. Za njih će mogućnost ispovijedanja biti u četvrtak, 24. ov. mj. u 18 sati.

Danas na sv. Mise osim vjeroučenika svih razreda posebno su pozvani i njihovi roditelji koji će usput donijeti prijavnice upisa za župne katehetske susrete koji su nedjeljom poslije sv. Misa. I to za vjeroučenike od I - V. razreda nakon mise u 9 sati, a od VI- VII., nakon mise u 11 sati.

Srednjoškolci mogu doći na one mise kad im to najviše odgovara, ali ipak u 18,30 redovito ih nazočuje veći broj, te smatramo da im to najviše odgovara. Molimo ih da se pridruže pjevanju koje predvodi zbor mladih "Trinitas".
c3
Jučer su vjeroučenike ispovijedali svećenici: vlč. Mile Rajković, don Anđelko Kaćunko, vlč. Jure Ladišić, vlč. Stanko Smiljanić i župnik mons.Tomislav Šporčić.

Nakon završenog ispovijedanja Dječji zbor "Anđeli" imali su probu pjevanja za današnju misu predvođeni č. sestrom Ljubomirom Lešić.
c4
Brojač posjete:
2626272
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016