ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Hodočašće Gospićko-senjske biskupije u Poljsku
hh1
U Godini Milosrđa Gospićko-senjska biskupija organizira hodočašće u Poljsku 5 dana autobusom.

1. dan (18.4.2016. - ponedjeljak) GOSPIĆ-OTOČAC-OGULIN-KRAKOW

Polazak iz Gospića, Otočca i Ogulina oko ponoći. Vožnja u pravcu Krakowa uz kraća zadržavanja po putu. Dolazak u Krakow u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel Junior 2 Krakow, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Večera. Noćenje.

2. dan (19.4.2016. - utorak) KRAKOW-AUSCHWITZ

Doručak. Nakon doručka odlazak u pravcu AUSCHWITZA - razgled cjelokupnog kompleksa u trajanju od cca 3,5 sata uz stručnu pratnju turističkog vodiča. Po povratku slobodno vrijeme za ručak ili vlastito razgledavanje. Nastavak puta prema Svetištu Božanskog Milosrđa, gdje će nakon razgledavanja biti pokorničko bogoslužje i prilika za osobnu ispovijed ter sv. misa. U kasnim poslijepodnevnim satima povratak prema hotelu. Večera. Noćenje.

3. dan (20.4.2016. - srijeda) KRAKOW-WADOWICE-CZESTOCHOWA

Doručak. Nakon doručka spremanje stvari ter odlazak u razgledavanje grada KRAKOWA uz stručnu pratnju lokalnog turističkog vodiča u trajanju od cca 3 sata - WAWEL, KATEDRALA, CRKVA SV. MARIJE, FLORIANSKA ULICA, CENTRALNI TRG i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito razgledavanje ili ručak u vlastitom aranžmanu.

Nakon kratke stanke odlazak u WADOWICE, mjesto rođenja Ivana Pavla II. U Župnoj crkvi gdje je Ivan Pavao II kršten bit će sv. misa s obnovom krsnih obećanja. Nakon sv. mise odlazimo u pravcu Czestochowe – to je najpoznatije i najposjećenije hodočasničko mjesto u Poljskoj. Po dolasku u CZESTOCHOWU smještamo se u hotelu Mercur 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Večera. Poslije večere sudjelovanje na završnoj molitvi u Svetištu. Noćenje.

4. dan (21.4.2016. - četvrtak) CZESTOCHOWA

Doručak. Nakon doručka cjelodnevni duhovni program u Svetištu redovnika Pavlina. Slobodno vrijeme za ručak i samostalno razgledavanje. Zatim zajednički križni put ter sv. misa. Večera. Noćenje.

5. dan (22.4.2016. - petak) CZESTOCHOWA-OGULIN-OTOČAC-GOSPIĆ

Sv. misa u ranim jutarnjim satima. Doručak. Spremanje stvari ter odlazak natrag prema Hrvatskoj. Usputne stanke radi kraćeg odmora. Dolazak u Ogulin, Otočac i Gospić u kasnim večernjim satima.

CIJENA po osobi: 1.995,00 kuna

(mogućnost otplate na 6 rata)

PRIJAVE: do 30.11.2015. u svojoj župi ili u putničkoj agenciji "Klek" Ogulin

Sve informacije na broj telefona: 047/522-142 ili 095/9175135.


00-2-Letak A5 Hodocasce 1+
Brojač posjete:
2570573
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016