Obavijest roditeljima VII. razreda osnovne škole
a1
Poštovani roditelji VII. razreda osnovne škole,
prve pripremne godine za sakrament sv. Potvrde ili Krizme župe Presv. Trojstva – Otočac


Na početku ove školske godine, 4. 10. 2015. predali ste prijavnicu za pripremu vašeg sina (kćeri) za bližu pripravu za sakrament Sv. Potvrde. Imamo 32 takve prijavnice. Pretpostavljam da bi sedmog razreda trebalo biti više. Sedmi razredi trebaju redovito nedjeljom i blagdanom dolaziti na sv. Misu u 11 sati, te nakon Mise sudjelovati na kratkom župnom vjeronaučnom susretu. Koliko mogu primijetiti premali broj je onih koji su redoviti. Za iduću godinu (u osmom) razredu moći ćemo kao redovite kandidate primiti one koji su ove godine bili upisani i dolazili.

Iduće nedjelje, 13. ov. mj. u 18 sati molimo Vas roditelji da dođete na Sv. Misu te nakon mise kratko ostanete na susretu i razgovoru. Vjeroučenici neka dođu u 11 sati kao i svake druge nedjelje
Idućeg petka, 18. ov. u 17 sati je Župno pokorničko bogoslužje te korizmeno – uskrsna ispovijed. Za vjeroučenike ispovijedanje će biti u subotu, 19. ov. u 9 sati. Proslava Uskrsa pretpostavlja događaj i doživljaj radosnog opraštanja grijeha u sakramentu pomirenja.

Očekujući Vaš dolazak srdačno pozdravljam !

Ž u p n i k

Mons.Tomislav Šporčić

Otočac, 10. ožujka 2016,
Brojač posjete:
221961
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016