ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Prvi dan naših hodočasnika u Poljskoj
pp4
Kako je iz naše Gospićko-senjske biskupije u Poljsku otišlo četiri autobusa hodočasnika, a iz našeg Otočkog dekanata jedan autobus, isti su jučer nešto prije 15 sati stigli u Krakow. Za neke dosta daleki put jer su putovali punih 15 sati, a za one malo mlađe put je prošao lijepše i lakše.

U 18,00 sati hodočasnici su slavili svetu misu u svetištu Svetog Ivana Pavla II. Predvoditelj euharistijskog slavlja bio je mons.mr.Tomislav Šporčić, župnik i dekan otočki, u zajedništvu sa osmoricom biskupijskih svećenika koji su hodočastili u Poljsku. Ceremonijar bio je đakom Mišel Grgurić. Hodočasnici su uključujući u molitve razne potrebe naše domovine i naših obitelji.
pp1
Po povratku u Hotel "Junior 2" s 3 zvjezdice bila je večera, pa odmor do jutra kada je doručak bio već od 6,00 sati. Hodočasnici danas nastavljaju drugi dan. KRAKOW-AUSCHWITZ. Nakon doručka odlazak u pravcu AUSCHWITZA - razgled cjelokupnog kompleksa u trajanju od cca 3,5 sata uz stručnu pratnju turističkog vodiča. Po povratku slobodno vrijeme za ručak ili vlastito razgledavanje. Nastavak puta prema Svetištu Božanskog Milosrđa, gdje će nakon razgledavanja biti pokorničko bogoslužje i prilika za osobnu ispovijed te sv. misa. U kasnim poslijepodnevnim satima povratak prema hotelu, večera i noćenje.
pp2
Želimo im lijep i ugodan boravak u Krakowu.
pp3
Brojač posjete:
2574829
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016