ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Drugi dan naših hodočasnika u Poljskoj
p2
Drugi dan naši hodočasnici u Poljskoj imali su naporni dan. Nakon doručka u 6 sati i kraćeg odmora slijedio je odlazak u pravcu AUSCHWITZA - razgled cjelokupnog kompleksa u trajanju od cca 3,5 sata uz stručnu pratnju turističkog vodiča.

Po povratku imali su slobodno vrijeme za ručak ili vlastito razgledavanje. Nastavak puta prema Svetištu Božanskog Milosrđa, gdje je nakon razgledavanja bilo pokorničko bogoslužje i prilika za osobnu ispovijed te sv. misa koju je predslavio vlč.Josip Šimatović u zajedništvu s ostalim svećenicima iz biskupije.
p3
U kasnim poslijepodnevnim satima bio je povratak prema hotelu, večera i noćenje. I u Krakowu je prohladno vrijeme pa za spavanje dobro dođe i jedna deka viška.

Danas je treći dan boravka - KRAKOW-WADOWICE-CZESTOCHOWA

Nakon doručka spremanje stvari te odlazak u razgledavanje grada KRAKOWA uz stručnu pratnju lokalnog turističkog vodiča u trajanju od cca 3 sata - WAWEL, KATEDRALA, CRKVA SV. MARIJE, FLORIANSKA ULICA, CENTRALNI TRG i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito razgledavanje ili ručak u vlastitom aranžmanu.

Nakon kratke stanke odlazak u WADOWICE, mjesto rođenja Ivana Pavla II. U Župnoj crkvi gdje je Ivan Pavao II kršten bit će sv. misa s obnovom krsnih obećanja. Nakon sv. mise odlazimo u pravcu Czestochowe – to je najpoznatije i najposjećenije hodočasničko mjesto u Poljskoj. Po dolasku u CZESTOCHOWU smještaju se u hotelu Mercur 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Večera. Poslije večere sudjelovanje na završnoj molitvi u Svetištu. Noćenje.

Želimo im ugodan boravak i lijepo vrijeme !
Brojač posjete:
31926
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016