Župni oglasi, raspored Sv.Misa

U srijedu je Pepelnica ili čista srijeda - početak korizme. Na večernjoj sv.misi u 18 sati biti će blagoslov pepela kojim će se na kraju mise obavljati obred pepeljenja u znak spremnosti da činimo pokoru. Pozivamo sve da dođu na ovaj obred na početak korizme što će biti znakovito za svakoga osobno, za svu našu župnu zajednicu i ljude u našoj sredini.  Osobito pozivamo naše vjeroučenike ( Krizmanike, prvopričesnike po mogućnosti da dođu barem s jednim roditeljem).

U četvrtak nakon mise je Euharistijsko klanjanje.

U petak prije sv.Mise je Križni Put.

Druge nedjelje ( prve korizmene) u 11 sati posebno pozivamo na sv.Misu roditelje VII. i VIII. razreda - kandidate za krizmu. Nakon Sv.Mise roditelji će ostat na kratkom sastanku s župnikom. Molimo sve one koji misle da će pristupiti ovom sakramentu da budu redoviti na susretima koji su za njih predviđeni a najbolje je da budu sa svojim roditeljima.

Korizmeno hodočašće u Gospićku katedralu biti će u subotu 18.ožujka. Polazit ćemo ispred župne crkve, a cijena puta biti će 40 kuna. S nama će ići članovi velikog i malog zbora sa svojim voditeljima. Pokorničko bogoslužje obaiti će se u crkvi u Lešću.

Mladi koji žele poći na Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovar 29.i 30. ožujka trebaju ne najaviti najkasnije do 6.ožujka ( svome župniku ili Dekanatskom uredu u Otočcu).

Brojač posjete:
219637
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016