ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Korizmena akcija „Misereor" u Gospićko-senjskoj biskupiji

I ove se godine u Gospićko-senjskoj biskupiji provodi korizmena akcija „Misereor". Papa Franjo po završetku Godine milosrđa piše cijeloj Crkvi napominjući da s njome milosrđe ne završava nego naše slavljenje i naša obveza milosrđa na tom planu mora biti još posebnija. Akcijom Misereor pomaže se rad biskupijskog Caritasa, školovanje bogoslova u Rijeci i Zagrebu i sjemeništaraca u Zadru, stipendiranje studenata slabijega ekonomskog stanja i funkcioniranje središnjih ureda biskupije.

Prilog se može staviti u kuvertu i dostaviti župnicima do Cvjetnice. Dar će se predati u prikaznoj povorci na Veliku srijedu za vrijeme Mise posvete ulja. Postoji mogućnost i uplate na žiro račun Gospićko-senjske biskupije, (Senjskih žrtava 36; 53 000 GOSPIĆ), broj: HR78 2340009-1310310230 s pozivom na broj 1-2017., s naznakom za "MISEREOR".

"Dok vam unaprijed srdačno zahvaljujem na vašoj spremnosti da sudjelujete u životu Crkve u svojim župnim zajednicama, ujedno molim i za potrebe vaših obitelji. Neka nam vrijeme korizme bude poticaj da naša vjera ojača djelotvornom ljubavlju za bližnje. Neka nam ovo milosno vrijeme korizme bude poticaj da naša vjera ojača djelotvornom ljubavlju za bližnje", ističe u svom dopisu biskup Zdenko Križić.

IKA - IB

Brojač posjete:
31966
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016