Župni oglasi kroz tjedan

Otočac, 17. rujna 2017. XXIV. Nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Sutra je Sv. Josip Kupertinski, u utorak je Sv. Eustahije, u srijedu je Sv. Andrija Kim i drugovi, u četvrtak je Sv. Matej, apostol i evanđelista, u petak je Sv. Emerita i Mauricije. U subotu je Liturgija Kvatri

U srijedu, 20. ov. mj. u 19 sati imat ćemo sjednicu Župnog Pastoralnog vijeća župe Presv. Trojstva – Otočac.  Molimo članove vijeća da prisustvuju sjednici. Pastoralno vijeće aima i svoju inicijativnu i koordinatorsku ulogu pastoralnog djelovanja župe. Stoga je potrebno promišljanje svakog Vijećnika o novim ali i već postojećim djelatnostima. Svaki sa svog gledišta može pridonijeti boljem  i usklađenijem djelovanju.

Četvrtkom poslije Sv. Mise redovito imamo Euharistijsko klanjanje. Dođimo i na tu posebno vjerničku pobožnost. Naši mladi te večeri imaju i svoj susret u Pastoralnom centru.

Pjevačke grupe neka održavaju redovito svoje probe (Članovi zbora „Sv. Cecilija“ petkom navečer, Članovi zbora utorkom navečer te dječji zbor „Anđeli“ subotom u 10 sati. Također pozivamo ministrante da redovito dolaze na ministriranje nedjeljom, ali koji mogu neka dođu i četvrtkom na Euharistijsko klanjanje.

U petak, 22. ov. u 19 sati počinjemo s jesenskim turnusom Tečaja o braku.

Druga nedjelja, 25. Kroz godinu u župama naše biskupije proslavlja se kao katehetsko-vjeronaučna nedjelja. S time počinje provođenje i nove pastoralne godine. A ona će, po odluci odgovornih u biskupiji zajedno s našim biskupom provoditi kao „Godina obitelji“

Naš biskup je za tu nedjelju uputio svoju pastoralnu poslanicu – poruku. Stoga u nedjelju pozivamo sve roditelje naših vjeroučenika na sv. Mise: u ) sati roditelje djece od I.-VI. razreda te u 11 sati roditelje: VII. i VIII. razreda. U subotu, 23. ov. u 9 sati pozivamo sve vjeroučenike od IV. do VIII. razreda da dođu na sv. ispovijed prije početka ove pastoralne godine.

Brojač posjete:
220421
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016