ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Poziv za roditelje I. i IV. razreda za susret iduće nedjelje, 10.prosinca

POŠTOVANI RODITELJI VJEROUČENIKA I. RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE 

U listopadu ove godine predali ste prijavnicu za  sudjelovanje na katehetskim susretima vaše djece. To je u redu i potrebno. No, u nikom slučaju nije dovoljno samo to.To pretpostavlja da će se nastaviti s onim što je preuzeto. Molimo sve da to i čine.  U svako vrijeme potrebno je o tome razgovarati kako s djecom tako i roditelji međusobno, a ali i sa svećenikom i voditeljima spomenutih  susreta.

U ovoj godini obitelji koja se pastoralno provodi u našoj biskupiji te u ovim predbožićnim danima na poseban način potrebno je vidjeti što činimo i što i kako činiti u vremenu koje imamo pred sobom.

Pozivamo vas da u nedjelju, 10. prosinca o. g.  u 9 sati dođete na Sv. Misu i nakon mise ostanete kratko na susretu. Roditeljsko zanimanje i roditeljski stavovi osobito su važni za one najmanje. To će im vjerujemo najdublje ostati za čitavi život.

Očekujući dolazak vas obadvoje srdačno pozdravljam !

Ž u p n i k

Mons. Tomislav Šporčić v.r. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Poštovani roditelji vjeroučenika IV.  razreda Osnovne škole – Otočac 

Četvrti razredi naše Župe u Otočcu prošle godine imali su svečanost Prve pričesti. Nastavljaju s vjeronaukom u školi i župi. Stoga ste početkom ove šk. godine predali i prijavnice za sudjelovanje na nedjeljnim Sv. Misama i katehetskim susretima nakon Sv. Mise. Jedan dio to tako i čini. No, ne možemo ne upozoriti one koji to čine rijetko ili nikako. To se ne slaže s onim što smo obećali kod dosadašnjih svečanosti kao ni s onim što u vjerničkom životu trebamo svjedočiti i živjeti. Božić i božićno vrijeme je osobita prilika da se o tome više govori i bolje podsvijesti.  

Pozivamo vas da u nedjelju, 10. ov. mj. dođete na Sv. Misu u 9 sati te nakon Sv. Mise ostanemo na susretu.

Radujemo se susretu s vama u ovo adventsko vrijeme i srčano zahvaljujem !

Ž u p n i k

Mons. Tomislav Šporčić v.r.

 

U Otočcu, 5.prosinca 2017.godine

Brojač posjete:
30321
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016