Božićna ispovijed u Otočcu

U petak,  22. prosinca o.g. od  17 do 19 sati u župnoj crkvi u Otočcu bilo je adventsko-božićno ispovijedanje. Pokorničko  bogoslužje predvodio je vlč. Stipe Zeba, župnik u Krasnu i Kuterevu. Ispovijedali su svi svećenici Otočkog dekanata osim don Anđelka Kaćunka koji je nepredviđeno bio spriječen. Na kraju ispovijedanja župnik otočki mons. Tomislav Šporčić je predvodio Sv.Misu na kojoj je ostao veći dio vjernika koji su se prije toga ispovijedali. Jedan dio njih zbog raznih obaveza otišao je prije početaka mise svojim kućama računajući da se pričeste ovih dana kada će sudjelovati na svečanim misnim slavljima.

Nakon završetka Sv. Mise u župnom stanu bila je riblja večera te ugodni i korisni razgovor koji su doprijnijeli  potrebnim  dogovorima. 

U subotu s početkom u 9 sati bit će Pokorničko bogoslužje i ispovijedanje za vjeroučenike ali i za odrasle koji nisu dospjeli ispovijediti se danas.

S ovim ispovijedanjem u Otočcu završavamo zajedničko ispvijedanje po župama Otočkog dekanata. Oni koji će se ovih dana htjeti ispovijedati morat će to dogovoriti sa svojim župnikom.

/Tš/

Brojač posjete:
220332
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016