ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Raspored blagoslova obitelji

Poštovani župljani! Dan blagoslova vaše obitelji poseban je dan kad Isus Krist pohađa vaš dom. Neka blagoslov vas, vaše obitelji i vašega doma bude izraz vaše vjere i svjedočanstvo pripadnosti Katoličkoj crkvi. Svećenik ne dolazi u svoje ime, već u Božje ime i u ime Crkve, čiji je službenik, te donosi mir i radost Isusa Krista, Spasitelja svijeta. Zato lijepo molim da za blagoslov pripremite prostor u kojem će se okupiti obitelj, ukoliko je to moguće, jednu svijeću i raspelo i da zajedno s prisutnim svećenikom zazovete Božji blagoslov za sebe, svoju obitelj i prostor u kojem živite.

Nastavak blagoslova za idući tjedan:

Ponedjeljak, 8.1. - Završetak ulice Bartola Kašića ( župnik mons.Šporčić ), i Donja Dubrava ( don.Jure Ladišić )

Utorak, 9.1. - Biškupljak i Fortička do raskrsnice i križanja s Petra Zrinskog

Srijeda, 10.1.- Prije podne ulica Vladimira Nazora, Nikole Mašića i Andrije Štampara, - poslije podne dr.Franje Tuđmana, bana Josipa Jelačića, Gajeva, Radnička, Marka Marulića.

Četvrtak, 11.1. - Ulice Fortička, Forcuranje, Frankopanska, Petra Zoranića i Staro Selo

Petak, 12.1. - Ulice Ante Starčevića, Ruđera Boškovića, Petra Zrinskog i Ive Senjanina do raskrsnice za Švicu i Kompolje.

Subota, 13.1. - Poljice ( jedan svećenik od strane Kompolja i drugi od strane Švice).

Blagoslov obitelji započinje ujutro od 8,30 sati i traje do 19 sati a prekida se samo u vrijeme ručka (14 -15 sati), osim ako nije drugačije naznačeno!

 

Brojač posjete:
2570372
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016