Raspored blagoslova obitelji

Poštovani župljani! Dan blagoslova vaše obitelji poseban je dan kad Isus Krist pohađa vaš dom. Neka blagoslov vas, vaše obitelji i vašega doma bude izraz vaše vjere i svjedočanstvo pripadnosti Katoličkoj crkvi. Svećenik ne dolazi u svoje ime, već u Božje ime i u ime Crkve, čiji je službenik, te donosi mir i radost Isusa Krista, Spasitelja svijeta. Zato lijepo molim da za blagoslov pripremite prostor u kojem će se okupiti obitelj, ukoliko je to moguće, jednu svijeću i raspelo i da zajedno s prisutnim svećenikom zazovete Božji blagoslov za sebe, svoju obitelj i prostor u kojem živite.

Nastavak blagoslova za idući tjedan:

Ponedjeljak, 8.1. - Završetak ulice Bartola Kašića ( župnik mons.Šporčić ), i Donja Dubrava ( don.Jure Ladišić )

Utorak, 9.1. - Biškupljak i Fortička do raskrsnice i križanja s Petra Zrinskog

Srijeda, 10.1.- Prije podne ulica Vladimira Nazora, Nikole Mašića i Andrije Štampara, - poslije podne dr.Franje Tuđmana, bana Josipa Jelačića, Gajeva, Radnička, Marka Marulića.

Četvrtak, 11.1. - Ulice Fortička, Forcuranje, Frankopanska, Petra Zoranića i Staro Selo

Petak, 12.1. - Ulice Ante Starčevića, Ruđera Boškovića, Petra Zrinskog i Ive Senjanina do raskrsnice za Švicu i Kompolje.

Subota, 13.1. - Poljice ( jedan svećenik od strane Kompolja i drugi od strane Švice).

Blagoslov obitelji započinje ujutro od 8,30 sati i traje do 19 sati a prekida se samo u vrijeme ručka (14 -15 sati), osim ako nije drugačije naznačeno!

 

Brojač posjete:
213290
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016