ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
PROGRAM PROSLAVE SV. FABIJANA I SEBASTIJANA

Program proslave suzaštitnika Župe i dana Grada Otočca – zaštitnika Gacke dolineod nedjelje, 14. do subote 20. siječnja 2018. godine

Duhovna obnova – vodi mons.prof. dr. Pavo Jurišić, kanonik Stolnog kaptola vrhbosanskog

 

Nedjelja, 14. siječnja: Sv. Mise u 9, 11 i 18 sati. Na sv. Misi u 9 sati na misi su vjeroučenici do šestog razreda, a u 11 sati vjeroučenici s roditeljima od sedmi i osmi razredi. prvopričesnika Navečer u 18 sati posebno pozivamo srednjoškolsku i studentsku mladež. Na sv. Misi je č.s. Dobroslava Mlakić, postulatorica za proglašenje blaženom službenice Božje Majke Marije Krucifikse. S. Dobroslava na kraju svake mise govori o njezinom životu.

Ponedjeljak, 15. siječnja – Do podne mons. dr. P. Jurišić pohađa neke od razreda srednje škole u dogovoru s vjeroučiteljicom Silvijom Vašarević. Poslije podne misa za starije i nemoćne, te župljane Ličkog Lešća i Prozora. Pjevanje predvode pjevači Ličkog Lešća.

U 17,30 sati - Prigoda za Sv . Ispovijed. Nakon homilije mogućnost primanja Sakramenta Bolesničkog pomazanja.

Utorak, 16. siječnja: u 18 sati – posebno su pozvani župljani Sinca (Vrhovina), Ramljana i Čanka. Poslije mise susret u dvorani. Na Misi pjevaju pjevači iz Sinca. Na misu posebno pozivamo roditelje. I., II. i III. razreda

Srijeda, 17. siječnja: u 18 sati – posebno su pozvani župljani Brinjskoga kraja i župe Dabra. Pjevaju pjevači iz Brinja. S njima se pridružuju i članovi Dječjeg zbora „Anđeli“ župe Otočac, Na misi su i ministranti. Posebno pozivamo roditelje vjeroučenika IV. V. i VI. razreda.

Četvrtak, 18. siječnja: u 18 sati-Dan susreta za župljane: Švice, Kompolja i Brloga. Pjeva Župni zbor iz Kompolja. Na misu su pozvani suradnici župe: pjevači, ministranti, čitači, članovi Pastoralnog vijeća, članovi Molitvene zajednice, te roditelji vjeroučenika VII. i VIII. razreda.

Petak, 19. siječnja – Na misu dolaze župljani Kutereva, Krasna te Donjeg i Gornjeg Kosinja. Posebno pozivamo srednjoškolce i studente. Pjevaju članovi zbora Trinitas.

Subota, 20.siječnja - Fabijanovo. Sv. Mise u 8, 10,30 i 18 sati. Na sv. Misu u 8 sati dolaze vjeroučenici od 1-4. razreda. U 10,30 učenici od 5. do 8. razreda i srednjoškolci. Misu u 10,30 sati predvodi biskup gospićko-senjski mons. Zdenko Križić, uz koncelebraciju svećenika Otočkog dekanata i drugih. Sudjeluju članovi Gradskog poglavarstva na čelu s Gradonačelnikom i gosti Grada Otočca. Predstavnici institucija Grada Otočca, Članovi KUD-a Otočac s narodnim nošnjama. Članovi DVD-a Otočac. Večernja misa biti će u 18 sati, a pjevaju članovi VIS-a "Trinitas".

 Slika : Fabijanovo 2017.

 

 

 

 

 

 

Brojač posjete:
2521527
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016