ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
20. godišnjica braka supružnika Maria i Renate Vojvodić

U nedjelju, 3. lipnja o.g. u župnoj crkvi Sv.Križa u Ogulinu bračni par Maria Vojvodić i Renate r. Špehar proslavio je 20. godišnjicu bračnog i obiteljskog života. Oni su se vječnali prije 20 godina također u župnoj crkvi u Ogulinu a vjenčao ih je tadašnji ogulinski župnik mons. Tomislav Šporčić. On je izrekao prigodnu propovijed nakon koje je slavljenički bračni par obnovio svoja vjenčana obećanja.

Stoga su zaželjli da on   bude prisutan i u ovom slavlju zajedno sa župljanima Ogulina te velikim brojem svojih suradnika i prijatelja. Oni i imaju petero djece, tri sina i dvije kćeri. Mario je odvjetnik te sudjeluje u mnogim inicijativama laičkih, posebno obiteljskih poduhvata u raznim  projektima. Za njega se može reći da je u pravom smislu angažirani katolički laik.

Na svečanoj misi u Ogulinu prisustovao je i mons. dr. Fabijan Svalina, ravnatelj Hrvatskog Caritasa. On je predvodio Sv. Misu i na kraju predao slavljenicima dokument papinskog blagoslova. Iz samostana  karmelićana iz Krka sudjelovao je  fra o. Dominik, gvardijan samostana.

U ime župne zajednice u Ogulin čestitku je izrazio župni vikar vlč. Herbert Berisha. Pjevanje je animirala č.s. Pankarcija Žižić s g. Marijanom Barčić i gđom Majom Polić.  a mons. dr. Fabijan Svalina slavljeničkom bračnom paru dokument papinskog blagoslova.

Svečana večera bila je hotelu "Frankopan".

( Tš)

Brojač posjete:
159859
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016