ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Tomo Bukovac - Butina i Eugenija Grove - Supraha u pohodu župniku

U ponedjeljak, 25. ov. mj. župnika u Otočcu i župnu crkvu posjetila je gđa Eugenija Grove - Supraha u pratnji g. Tome Bukovca - Butine i Ivice Jurkovića u ulozi vozača. Gđa Eugenija je iz Kolana na Pagu, povremeno živi u Americi, Portland, država Oregon. Živo i s raznovrsnim angažanom zauzeta je za svoje mjesto Kolan i šire. Želi doprinijeti u vjerničkom i narodnom osvješćenju. Bliska je rođakinja zadarskog svećenika, nedavno preminulog, rektora Sjemeništa "Zmajević" u Zadru preč. Čedomira Šuprahe. Ona je česti gost g. Tome Bukovca - Butine koji je godinama angažiran na promociji Kutereva i ovoga kraja.

U županiji Ličko-senjskoj je predsjednik Regoionanog kluba IPA LIČKO- SENJSKE  (International police assosciation) sa sjedištem u Otočcu. Misija je toj udruzi učvršćivati prijateljstvo među narodima pod eksperanto krilaticom "Servo per amikeco". U razgovoru posebno smo se osvrnuli na proslavu zaštitnice župe Kuterevo - Karmenice te pozvali gđa Eugeniju da prisustvuje proslavi.

Za uspomenu na ovaj pohod župnik je gostima poklonio knjigu "Poziv, poslanje i služenje - Pedeset godina svećeništva Tomislava Šporčića"

(Tš)

Brojač posjete:
104610
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016