ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Župni oglasi i obavijesti

Otočac, 26. kolovoza 2018. – XXI. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Danas su Sv. mise u po redovitom našem rasporedu, a to prije podne 9 i 11 sati te navečer u 18,30 sati.

Drugi tjedan (u ponedjeljak, 3. rujna) započet će nova školska godina. Redovito se to počinje s Bogoslužjem u župnoj crkvi za sve vjeroučenike. Molimo vjeroučenike svih razreda kao i roditelje i sve druge da se okupljamo na nedjeljno slavlje Sv. Mise.Tako se najbolje i duhovno pripravljamo za novi početak. Dajemo da svi mogu imati veće mogućnosti za sudjeluju na jednoj od tri Sv. mise. Neka nam ona bude važna točka našeg nedjeljnog programa.

U ponedjeljk je sv. Monika,majka Sv. Augustina; u utorak je Sv. Augustin, u srijedu je mučeništvo Sv. Ivana Krstitelja; u četvrtak je blaženi Alfred , u petak je Sv. Rajmund i Gospa od Suza; u subotu Sv. Egidije i u nedjelju Sv. Kalist.

Druge subote je Mala Gospa (8. rujna). Na Udbini će se proslavljati Dan hrvatskih mučenika. Pozivamo da oni koji mogu pođu na tu proslavu. Prije mise je Križni Put u 8,45 sati a svečana Sv. Misa u 10,30 koju će s više biskupa predvoditi dubrovački biskup mons. Mate Uzinić. Oni koji bi htjeli ići autobusom, malim ili velikim, neka se jave pa ćemo vidjeti da li imamo razloga za naručivanje autobusa, cijena puta bit će 50 kn. Autobus bi polazio u 7 sati.

Već više puta smo oglašavali i pozivali na putovanje-hodočašće na III. Nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Solinu, 16. rujna o. g. Autobusom polazimo ispred župne crkve u Otočcu, u 3 sata. Molimo da ovaj tjedan oni koji idu podmire za put, a to je 130 kn. Najbolje da se to donese u sakristiju poslije sv. Misa. Djeca, bila ona mlađa ili starija, ako idu sa svojim roditeljima idu bez naplaćivanja. Molimo one koji još kane ići neka nam se jave do iduće nedjelje. Maramo zaključiti broj i javiti domaćinima u Solin.

Brojač posjete:
49667
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016