ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Župni oglasi

Otočac, 9. rujna 2018. XXIII. Nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

 

U subotu 8. rujna smo slavili Malu Gospu (rođenje Bl. Dj. Marije) i Dan hrvatskih mučenika na Udbini. Prošlih godina smo redovito na Malu Gospu imali blagoslov malene djece. To  nismo mogli na sam blagdan pa smo odredili za nedjelju 9. rujna i to navečer s misom u 18,30 sati.

U petak je blagdan Uzvišenja Sv. Križa. To je župni zaštitnik u župa i Prozor. U subotu je Gospa žalosna. Taj dan mi redovito imamo križni put i misu na Fortici. No, budući je to subota dan prije odlaska na hodočašće –  susret hrvatskih kat. obitelji u Solin moramo imati sv. Misu u župnoj crkvi u subotu navečer u 18,30 koja će biti umjesto nedjeljne Mise u 11 sati. Molimo sedme i osme razrede a i druge koji neće moći u nedjelju da obavezno dođu na sv. Misu u subotu navečer, jer u nedjelju neće biti one mise u 11 sati nego samo u i 9 i 18,30.

Na Fortici ćemo imati križni put u petak u 17 sati, a nakon toga u 18 sati bit će sv. Misa. Ovaj tjedan imamo Tjedan i devetnicu Gospe žalosne; U nedjelju, 16. ov. u 4 sata poslije pola noći polazit će (a ne u 3 sata) autobus za Solin.

Brojač posjete:
49749
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016