ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Nagradni sladoled za dolazak u Knin

Radosno svake večeri iščekujemo novo javljanje naše „reporterke“ s pješačkog hodočašća Otočac-Solin. Danas je bio četvrti dan hodnje, a riječ je o najzahtjevnijoj dionici do Knina.

Jutros su hodočasnici krenuli već u 4.15 sati s mjesta do kojega su jučer došli, 10-ak kilometara iza Sv. Roka, a sve u želji skraćivanje teške putne etape. Trebalo je krenuti što ranije, još za debeloga mraka. I krenuli su, od ranog jutra u veselju, radosti i milosti. Malo pomalo, stigli su do Knina oko 17.30 sati.

- Dan je obilježila vrućina, bilo je vruće, vruće, a za uspon na Malovan štapovi su bili glavno pomagalo. Cijeloga smo dana hrabro hodali i nismo se predavali. Unatoč vrućini, nismo duhom klonuli. Na kraju je bilo i žuljeva. Ručak su nam organizirali iz pučke kuhinje u Kninu. Naša nam je logistika kao nagradu za dolazak u Knin pripremila slatko iznenađenje – sladoled! – piše nam Jelena Odorčić.

Kako je taj sladoled bio posebno i zasluženo fin! - više od riječi govori simpatičan prizor na naslovnoj fotografiji. Bravo!

Molimo za vas, poručuju hodočasnici našim čitateljima, a naša redakcija šalje im veliki pozdrav podrške i u molitvi prikazuje njihovu žrtvu za blagostanje i prosperitet sviju nas i naših obitelji po Božjoj volji i milosrđu.

 

M.K.G.

Foto: D.P./J.O.

Brojač posjete:
168587
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016