ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Svakog četvrtka u našoj župnoj crkvi - pobožnosti klanjanja pred Presvetim oltarskim sakramentom s nakanom za spas nerođenih

"40 dana za život je pro-life molitvena inicijativa za zaštitu majki i nerođene djece. Započela je u Teksasu 2004. godine na inicijativu kršćanskih zajednica, a u Hrvatskoj djeluje od 2014. godine. Iako inicijativa potiče na cjelogodišnju molitvu i bdijenja za spas nerođenih te pro-life susrete i akcije, dva puta godišnje organiziraju se posebni susreti i okupljanja na molitvu i bdijenje u obiteljima i zajednicama, i to najčešće ispred bolnica u kojima je rodilište. Cilj inicijative je spasiti dječje živote, zalagati se za dostojanstven život majki i očeva u potrebi i svjedočiti milosrdnu ljubav Očevu majkama i očevima koji su, posredno ili neposredno, dotaknuti zlom pobačaja. Na taj način želi se spriječiti veliko zlo – pobačaj – kojih se godišnje u svijetu počini preko 25 milijuna.

Kako bi se izgradila kultura života u Hrvatskoj, a i svijetu, pozivamo sve na osobnu i zajedničku molitvu od 26. rujna do 04. studenoga 2018. godine. U tom razdoblju, svakog četvrtka, u našoj župnoj crkvi održat će se pobožnosti klanjanja pred Presvetim oltarskim sakramentom s nakanom za spas nerođenih.

Brojač posjete:
49651
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016