ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
II. nedjelja Došašća

Danas je II. nedjelja Došašća i ujedno je Sv. Ciprijan. Sutra je Gospa Loretska, u utorak je Sv. Damaz u srijedu je BDM Guadalupska, u četvrtak je Sv. Lucija, u petak Sv. Ivan od Križa i u subotu su Drinske mučenice.

- Druge nedjelje na Sv. Misu u 9 sati posebno pozivamo roditelje IV. razreda, a poslije mise da ostanu na kratkom susretu.

- Druga nedjelja je nedjelja Caritasa. I milostinja koja se prikuplja na nedjeljnim Sv. Misa daje se za Caritas. S time smo samo pozvani da i sami u tome sudjelujemo ili još bolje da sami pronalazimo siromahe u svojoj sredini i darivamo im ono što im je najpotrebnije.

- U petak, 21. prosinca o. g. u našoj župi je adventska ispovijed pred Blagdan Božića. Molimo sve da nastoje tada doći na ispovijed, ili u neko drugo vrijeme kad to stignu, posebno ako stignu ujutro prije zornice.

- U prošlom tjednu na misama Zornicama u župnoj crkvi u Otočcu redovito je sudjelovao veći broj vjernika. I nadalje u tijeku Adventa svako jutro u 6,15 sati nastavljamo s misama zornicama.

 

Brojač posjete:
76474
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016