ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
6. siječnja 2018. - Bogojavljenje (Sv. Tri Kralja): Župni oglasi i raspored blagoslova kuća

Otočac, 6. siječnja 2018. - Bogojavljenje (Sv. Tri Kralja): Župni oglasi

Pred nama je još jedan tjedan Božićnog vremena. Druge nedjelje je blagdan Isusova Krštenja i s time završetak Božićnog vremena. Nakon toga se prelazi na Vrijeme kroz godinu. Za našu župu u tom tjednu imat ćemo duhovnu obnovu – pripravu za Fabijanovo. 

Tako će u ponedjeljak, 14. 1. biti misa za starije i nemoćne, a misi će sudjelovati vjernici koji su iz župa Ličko Lešće i Prozor. Misu će voditi vlč. Ivica Miškulin. Na misi će se moći primiti i sakramenat bolesničkog pomazanja.

U utorak 15.1. na misu su posebno pozvani članovi ŽPV-a, zatim vjeroučenici I. i II. razreda sa svojim roditeljima, a od župa posebno će biti zastupljeni vjernici župa: Sinac, Ramljane i Čanak. Pjevanje predvoditi pjevači župe Sinac. Misu će prevoditi preč. Josip Šimatović, župnik na Udbini.

U srijedu, 16. 1. pozvani su posebno vjernici koji su iz Dabra i Brinjskog kraja, te članovi molitvenih zajednica. Misu će voditi vlč. Ivica Tolla, župnik iz Generalskog Stola. Trebali bi pjevati Pjevači iz Brinja. Od četvrtaka, 17. do subote, 19. siječnja Sv. Mise će predvoditi mons. Zvonimir Seršić.

U četvratk su pozvani vjernici koji su iz Švice, Kompolja i Brloga te roditelji s vjeroučenicima III. i IV razreda.

U petak, 18. 1. Na misu su pozvani vjernici koji su iz Donjeg i Gornjeg Kosinjam, te vjeroučenici sa svojim roditeljima V. i VI. razreda. Pjevat će Župni zbor „Sv. Cecilija“ Otočac. 

U subotu, 19. 1. na misu su pozvani župljani Kutereva i Krasna te vjeroučenici VII. i VIII. razreda sa svojim roditeljima. O ovom programu možete sve pročitati na zdanjim stranicama našega VRILA.

Raspored blagoslova kuća 

Danas poslije podne od 13 sati nadalje: Bartola Kašića br. 21, 19 i 16 -

U ponedjeljak, 7. 1. : nastavak Bartola Kašića od 14 pa dalje do kraja- župnik - Donja Dubrava – vlč. J. Ladišić

- utorak 8.1.: Kralja Zvonimira od gornjih semafora do kraja, Vatrogasna i Ćirila Metoda

- Srijeda 9.1.: Biškupljak i Fortička do križanja s Petra Zrinskog

- Četvrtak 10.1.: Forcuranje, Fortička, Frankopanska i Staro Selo

- Petak: Ante Starčevića, Ruđera Boškovića, Petra Zrinjskog I Ive Senjanina do bivšeg DIP-a. /do podne/ a poslije podne: Vl. Nazora, Nikole Mašića, i Andrije Štampara

- Subota: Poljička od strane Švice i Ive Senjanina

Brojač posjete:
75826
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016