ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 20. siječnja 2019. II. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Danas je Fabijanovo. Prva misa je u 9 sati. Predvodit će je mons. Zvonimir Seršić.

Svečanu Sv. Misu u 10,30 sati koja će početi procesijom od župnog dvorišta oko Gačanskog parka do glavnog ulaza u crkvu predvoiti će biskup mons. Zdenko Križić, uz suslavlje većeg broja svećenika i sudjelovanje Gradskog poglavarstva.

Treća sv. Misa je u 18 sati.

Sutra je sv. Agneza (Janja),u utorak je Sv. Vinko u srijedu sv. Emercijana (Milka, Vjera), u četvrtak je Sv. Franjo Saleški, u petak je blagdan obraćenja Sv. Pavla i u subotu Sv. Timotej i Tit.

Prošli tjedan s bogatim programom imali smo duhovnu obnovu i proslavu Sv. Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika naše župe i zaštitnika Gacke doline. Uz to imali smo, relativno za ovo doba godine toplo i prikladno vrijeme. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na bilo koji način, posebno onima koji su prisustvovali na Sv. misama i pristupali sv. sakramentima. Posebno zahvaljujemo onima koji su pomagali u pripremanju. Drugih nedjelja ćemo se na sve još osvrnuti. Rado ćemo primiti i sve primjedbe svih posebno onih koji su više u svemu sudjelovali.  Ovaj tjedan, od utorka do četvrtka u Zagrebu se odžava Teološko-pastoralni tečaj za svećenike čitave Hrvatske. Sudjelovat će i svećenici našeg (Otočkog) dekanata bar djelomično. U subotu, 12. ov. mj. završili smo redoviti obilazak i blagoslov kuća prema rasporedu kojeg smo objavljivali. No, ima onih koji nisu bili kod kuće ili je bio bilo kakvi razalog da smo ih tada ozostavili . Molimo sve takve da se jave Župniku i s njim će se dogovoriti kada će doći blagosloviti iste. U prošlom tjednu radi programa priprave za Fabijanovo nije bilo moguće to obaviti pa ćemo ovaj ili kad se već dospije.

Brojač posjete:
76316
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016