ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 24. ožujka 2019. – III. Korizmena nedjelja: Župni oglasi

Sutra je blagdan Navještenja Gospodinova ili Blagovijest. Sv. Misu u 11 sati imat ćemo u crkvi Majke Božje u Poljicima. Navečer ovdje,u župnoj crkvi u 18 sati biti će Misa. Sutra je svečano proslavlja ovaj blagdan u Gospićkoj katedrali koja je posvećena Navještenju Gospodinovu. Sv. Misu predvodi nadbiskup zadarski i predsjednik HBK-e mons. Želimir Puljić u zajedništvu biskupa Riječke metropolije. A biskupi Riječke metropolije prije podne imaju svoj Sabor.

Danas je i nedjelja solidarnosti s Crkvom i narodom BIH-e. Stoga se nedjeljna milostinja i ostali dobrovoljni prilozi prikupljaju za pomoć. To se čini već više godina. Također molimo da se odazovite svopjim prilogom za akicju „mesereor“ – pismo našeg biskupa imate u crkvu na stolu kod tiska.

Poslije podne u 17 sati je križni put na Fortici

U subotu, 30. ov. vjernici svih župa naše biskupije pozvani su na korizmeno hodočašće na Udbinu. Polazit će se u 8 sati ispred župne crkve. Cijena povratne karte je 50 kn. Molimo da se što prije jave oni koji kane putovati, a najkasnije do srijede. S nama će ići i vjernici susjednih župa.

Tako i u subotu, 27. travnja vjernici čitave biskupije su pozvani da hodočaste u zagrebačku katedralu na grob Bl. Alojzija Stepinca a na povratku ići će se u Krašić, u mjesto rođenja Blaženika. Cijena povratne karte bit će 90 kn.

Brojač posjete:
76371
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016