ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 31. ožujka 2019. IV. korizmena nedjelja: Župni oglasi

Od danas počelo se s računanjem ljetnog vremena. Stoga će Sv. Mise radnim danom kao i nedjeljom od danas pa nadalje biti u 18,30 sati a ne u 18 kao do sada.

Prošle subote bili smo na korizmenom hodočašću u svetištu hrvatskih mučenika na Udbini zajednos vjernicima drugih župa iz čitave naše biskupije. Križni Put predvodio je biskup u miru mons. dr.Mile Bogović, a Sv. Misu predvodio je biskup – ordinarij mons. Zdenko Križić u zajedništvu velikog broja svećenika naše biskupije.

A u subotu, 27. ov. hodočastit će se u zagrebačku katedralu – na grob Bl. Alojzija Stepinca te na povratku navatit će se u mjesto njegova rođenja u Krašić. Molimo da se javljaju oni koji kane poći.

U subotu, 6. ov. svoj susret na Udbini imat će krizmanici iz svih naših dekanata. Molimo da pođu svi naši naši krizamnici. Ako netko ne bi mogao mora se na vrijeme javiti. Moramo naručiti autubus.

Sutra, u ponedjeljak svećenici našeg Dekanata imamo svoj redoviti sastanak. Sastanak će biti U svećeničkom stanu kod svetišta Majke Božje na Krasnu. Na sastanku ćemo se dogovoriti za raspored korizmenih ispovijedanja u svim našim župama. U Otočcu će korizmeno ispovijedanje biti u petak prije Cvjetnice, 12. ov. u 18 za odrasle a u subotu, a za vjeroučenike u subotu, 13. travnja u 9 sati. Kod dolaska na ispovijedanje moći ćete dobiti maslinove grančice uz dobrovoljni prilog za misije. Tako da ne morate kupovati na tržnici U subotu, 6. ov. u našoj crkvi održat će se već. tradicionalni Korizmeni koncert „Sinac pod križem“.

Brojač posjete:
76420
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016