ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 16. lipnja 2019. – Svetkovina Presvetog Trojstva: Župni oglasi

Otočac, 16. lipnja 2019. – Svetkovina Presvetog Trojstva: Župni oglasi

Prošle nedjelje svečano smo proslavili svetkovinu Duha Svetoga. Na misi u 11 sati imali svmo Prvu Svetu pričest. Danas kad slavimo ovu svetkovinu tako važnu za svakog kršćanina, i za nas je posebnije jer istim blagdanom savimo i podjeljivanje sakraamenta Sv. Potvrde. 
Imamo 54 mladih završavaju osimi razreda. Svečanost će predvodi naš buskup mons. Zdenko Križić. U 9 sati neka na Sv. Misu dođu prvopričesnici i njhovi roditelji.

ponedjeljak, 17. ov. u Korenici će biti Godišnji susret Ministranata Gospićko-senjske biskupije. Neka pođu svi oni koji su uključeni u ministrantski zbor kao i oni koji će se im priključiti. 

U četvrtak 18. ov. je svetkovina Presvetog tijela i krvi Kristove – Tijelovo. To je zapovijedani blagdan. Svečana Sv. Misa bit će u 10 sati. Imat ćemo samo jednu Sv. Misu s naglaskom da zaista dođemo na tu misu kojom na osobiti način dajemo značenju Isusu prisutnom u svom narodu na koje pozive sve ljude Isus Krist po prilikama kruha i vina. Poslije Sv. Mise je svečana procesija. Na njoj će sudjelovati naši ovogodišnji krizmanici i prvopričesnici. Pratit će je svojim sviranjem i Gradska glazba – DVD-a. S tom svetom misom svečano zahvaljujemo Gospodinu za završetak školske godine. 

U petak započinjemo s Tečaj o braku II. ovogodišnjeg turnusa. 

Od druge 23. ov. nedjelje pa nadalje u tijeku ljeta nedjeljnje  sv. Mise u našoj župnoj crkvi  bit će u 8,30; 10  i 18,30 sati.

Brojač posjete:
201200
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016