ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 7. srpnja 2019. XIV. Nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Otočac, 7. srpnja 2019. XIV. Nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

 

Danas je 14. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise su u 8,30; 10 i 18,30 sati. 

Danas je u Senjskoj katedrali i župi Bl. Dj. Marije Mlada misa novozaređenog svećenika Josipa Tomljanovića, svačana Sv. Misa počinje u 12 sati. Sudjelovat će veliki broj svećenika, vjerujemo i vjernika Senja i okolice. Sudjelovat će i otočki župnik i dekan mons. Tomislav Šporčić koji je bio je senjski župnik te je mladomisnika Josipa Tomljanovića kristio. 

U ponedjeljak je Sv. Akvila i Priscila, u utorak je Bl. Marija od Propetog Isusa Petković; u srijedu je Sv. Amalija (Ljubica), u četvrtak je Sv.Benedikt, opat otac zapadnog monaštva, zaštitnik Europe, u petak je Sv.Fortunat i u subotu Bl. Dj. Marija Bistrička. 

U našoj župi još uvijek imamo onih koji su odrasli a nisu primili sakramente inicijacije, nisu imali prilike ili su na svoj način zanemarili pripremu za Prvu pričest ili Sv. Potvrdu ili su čak nekršteni. Želimo svima pomoći.  Potrebno se informirati, dogovarati sa svećenikom i drugom osobom koja nam u tom pogledu može pomoći. Ako postoji dobra volja sve se može dogovoriti i učiniti tako da se olako ne opravcdava, kako imamo puno posla pa se ne stigne. Jer je tobože to velika obaveza Ovo ljetno vrijeme bilo bi dobro iskoristiti za eventualni dogovor kako i kada to učiniti. Ako postoji dobra volja sve se može. 

 

Brojač posjete:
160071
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016