ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 15. rujna 2019. – XXIV. Nedejlja kroz godinu: Župni oglasi

Danas je spomendan Sedam žalosti Djevice Marije. Prije podne su svete mise u 9,00 i 11, 00s u župnoj crkvi, a poslijpodne u 17s najprije je Križni put na Fortici, nakon toga Sv. misa u kapelici Gospe Žalosne.

Sveci u ovom tjednu:

Sutra je Sv. Kornelije, papa i Sv. Ciprijan, mučenici, u utorak je SV. Belarmin biskup i crkveni naučitelj, u srijedu je Sv. Josip Kupertinski, u četvrtak je Sv. Januarije, u subotu je Sv.Matej, ap. i ev., zatim druge nedjelje 22.ov.mj. u župama naše biskupije proslavlja se Katehetsko-vjeronaučna nedjelja.

U našoj Župi našu nedjelju proslavljamo tako, da dan prije u subotu, organiziramo ispovijedanje vjeroučenika od 4.-8. razreda, pozivamo sve s njihovim roditeljima da dođu na Sv. mise, roditelji sa djecom od 1. Do 6. razreda na Sv. misu u 9 sati, a roditelji sa vjeroučenicima 7. i 8.razreda u 11 sati. Tako ćemo te nedjelje svim roditeljima podijeliti Prijavnice – formulare, koje će kod kuće ispuniti te drugih nedjelja kada se to odredi za pojedine razrede roditelji predati. Molimo sve roditelje da sudjeluju na misama dr.nedjelje, kao uvod u Katehetsku godinu te zajednički promislimo malo više i bolje o načinu kršćanskog odgoja i obiteljskog života.

Na Miholje 29. ov.mj. Sv. Misa u Dabru koji slvali svoga zaštitnika biti će u 12,00s.

Brojač posjete:
827213
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016