ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 20.lisopada 2019. – XXIX. Nedejlja kroz godinu: Župni oglasi

Za današnju misijsku nedjelju Sv. otac papa Franjo uputio je čitavoj crkvi svoju poruku. Na temu „Kršteni i poslani“ Kristova Crkva u misiji u svijetu. Danas smo pozvani razmišljati o dužnosti i našoj osobnoj odgovornosti za misije. Zato se posebno uz tovm vidu i molimo, a prema svojim mogućnostima dajemo i svoj prilog za misije, bilo u prikupljanju milostinje, bilo da posebno šaljemo li dajemo pojedinim misijskim institucijama da proslijede potrebnima.

Danas se u našoj župi održava jedan od važnijih skupova na razini naše biskupije, a to je Godišnji susret župnih pastoralnih vijeća iz svih župa biskupije. U 15 sati počet će Bogoslužje Riječi u župnoj crkvi koje je trebao predvoditi biskup mons. Zdenko Križić zajedno s prisutnim svećenicima. Ovaj putna tom susretu pjevat će Dječji zbor „Anđeli“. Molimo da posebno dođu posliije podne u 15 sati. Nakon toga bit će počašćenje u našopj dvorani i dvorištu ispred dvorane. Molimo koji mogu donije koji kolač, ili drugo. Prisustvovat će oko 200 osoba. Nakon čašćenja poći se u Gacko pučko otvoreno učilište gdje će biti predavanje profesora pastoralne teologije iz Rijeke vlč. dr. Nikole Vranješa. U utorak je spomendan pape Sv. Ivana Pavla II. Druge nedjelje, 27. ov. mj s misom u 9 sati imat ćemo susret s roditeljima III. razreda – ovogodišnjih prvopričesnika.

Od iduće nedjelje, 27. ov.m.j večernje Sv.- mise biti će prema zimskom računanju vremena - kako to redovito imamo u 18,00 sati.

Brojač posjete:
117013
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016