ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 16. veljače 2020. VI. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Sutra je Sv. Flavije – Benedikt, u utorak je Sv. Bernardica Soubirous,(Subiru) lurdsdska vidjelica, u srijedu je Sv. Konrad, u četvrtak je Sv. Frnjo , Jacinta i Marto, fatimski vidioci, u petak je Sv. Petar Damiani, crkveni naučitelji u subotu je Katedra Sv. Petra i u nedjelju Sv. Polikarpo

Povodom smrti člana obitelji, molimo odgovorne da sami dolaze  k svećeniku na dogovor oko sprovoda. Ne treba slati neke nazovimo „deligate“. Također molimo one koji dolaze donesu i osnovne podatke o pokojniku. 

Prešli smo u drugi dio školske/pastoralne godine. Molimo roditelje da redovito šalju svoju djecu/vjeroučenike na nedjeljnu Sv. Misu i kratku katehezu nakon Sv. misa. A najbolje će biti da i sami dolaze sa svojom djecom.

U petak, 28. ov.mj. počinjemo s Tečajem o braku za zaručnike. Oni koji se nisu još prijavili neka to što prije učine.

Također u petak, 28.2. do 1. 3. ov. g.  u Baškim Oštarijama održavaju se duhovne vježbe za mlade. Voditeljice su časne sestre uršulinke. Na njima će sudjelovati mladi i šibenske, bjelovarsko-križevačke i naše biskupije. Cijena susreta je 220 kn. 

Susret hrvatske katoličke mladeži ove godine bit će 9-10. svibnja u Zagrebu. Sve prijave za pojedinu biskupiju moraju biti dostavljene do 20. ožujka. Molimo i naše mlade da se odluče i prijavljuju svojim župnicima. Prijave se ispunjavaju na obrascu koji je na internetskoj stranici.  Na susret mogu ići oni koji su u dobi od 8. razreda osnovne škole pa do 30. godine.

Brojač posjete:
75231
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016