ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 13. rujna 2020. XXIV. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Ovo je već druga nedjelja u rujnu. Da nas ne sprečavaju norme Covida 19  imali bismo redovito okupljanje vjeroučenika i njihovih roditelja. No, i u ovakvoj situaciji činit ćemo ono što možemo. Pozivamo roditelja da dođu u crkvu na jednu od tri sv. misa koje imamo u 9, 11 i 18,30. Bez posebnih zadržavanja podijelit ćemo im formulare s kojima će prijaviti svoje dijete za župnu katehezu.

Idućih nedjelja vidjet će se kako će se stvari razvijati pa ćemo odrediti grupe za koje će biti kratki susret nakon sv. misa.

Ponedjeljak  je blagdan Uzvišenja Sv. Križa. Sv. Misu imat ćemo kao i redovito u 18,30 sati. Ovaj blagdan na posebno se slavi u župi Prozor kao zaštitnik župe. Svečana Sv. Misa je u 17 sati. 

U utorak je spomendan Bl. Dj. Marije Žalosne (Gospa Žalosna). Imamo kapelicu Gospe žalosne na našoj Fortici.

Imat ćemo pobožnost Križnog Puta (svakako na otvorenom i s potrebnim distancama), a zatim će biti Sv. Misa također na otvorenom ispred kapelice. U srijedu je Sv. Kornelije papa i Sv. Ciprijan, biskup i mučenik. U četvrtak je Sv. Robert Belarmin, u petak je Sv. Josip Kupertinski i u subotu je Sv. Januarije.

Brojač posjete:
216058
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016