ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
OTOČAC, 4. listopada 2020. XXVII. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Sveci kroz tjedan

Danas je i sv. Franjo Asiški. Sutra je Sv. Placid i Mavro, u utorak je Sv. Bruno, u srijedu je Bl. Djevica Marija od Krunice – Rozalija. U Ličkom Lešću proslava je ovog blagdana danas, po običaju - prve nedjelje u mjesecu listopadu. U četvrtak je Sv. Šimun Bogoprimac. Njega Sv. Luka spominje kad kaže da je bio u hramu kad je B. Dj. Marija donijela Isusa četrdeseti dan u Hram da ga prikaže Gospodinu, te je kliktao: Sad otpuštaš slugu svojega Gospodine, jer oči moje vidješe spasenje tvoje….. u petak je Sv. Dionizije Pariški i u subotu Sv. Danijel, a u nedjelju sv. papa Ivan XXIII., koji je  11. listopada 1962., otvorio II.  Vatikanski Koncil.

Prijavnice za župnu katehezu

Roditelji koji prošle nedjelje nisu predali prijavnice za župnu katehezu svoje djece neka to učine danas na misi u 9, 11  ili u 18,30 sati. Vjeroučenici neka dolaze po uobičajenom rasporedu. No, naglašavamo da VI. razred  dolazi u 11 zajedno sa VII. i VIII (b i c) a VIII. a neka dolazi u 18,30.  

Tečaj o braku

U petak, 23. listopada  o. g. s početkom u 19 sati bio bi prvi dan predavanja za one koji će obavljati ovaj turnus Tečaja.

Živežne namirnice

Podsjećamo na molbu poziv naše biskupije da se dade nešto od živežnih namirnica za naša sjemeništa te u ovom ili najkasnije u drugom tjednu to dovezete u župno dvorište.

Brojač posjete:
216012
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016