ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
6. prosinca 2020. – II. nedjelja došašća: Župni oglasi

Ponedjeljak  je Sv. Ambrozije, biskup i crkveni naučitelj. U utorak je svetkovina Bezgrešnog začeća Bl. Dj. Marije. Crkva u Poljicima je posvećena Bezgrešnom začeću. Mi ćemo u 6,15 imati misu zornicu u župnoj crkvi, a u 11 sati imat ćemo sv. misu u crkvi na Poljicima. Druga nedjelja je III. došašća i ujedno i sv. Lucija.

Sv. mise zornice imamo svaki dan u tjednu. Mogućnosti ispovijedi imate pola sat prije mise svaki dan u tjednu. Organizirati ćemo posebno ispovijedanje u petak prije IV. nedjelje došašća, a to je 18 prosinca.  Imamo četiri  dvorane u Pastoralnom centru. Svaku možemo koristiti za ispovijedanje. 

U srijedu, 9. prosinca u 18 sati imat ćemo sjednicu Župnog Pastoralnog vijeća. A razgovarat ćemo o bogoslužjima za vrijeme trajanja mjera u  vezi s korona virusom. Kako provoditi bogoslužna okupljanja sada u vrijeme došašća, a posebno o božićnim blagdanima. Kako organizirati božićne ispovijedi, kako obavljati blagoslov kuća i drugo. Dobili smo neke upute od biskupije, ali također preporuku da se sastanemo s članovima Župnog Pastoralnog vijeća. O tome je i naša biskupija dala svoje preporuke koje ćemo razmotriti na sastanku.

 

Brojač posjete:
192704
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016