ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Proslava blagdana Isusova krštenja

Dana, 10. siječnja 2021. u  župnoj crkvi u Otočcu slavili smo tri sv. mise. Prve mise u 9 i 11 sati predvodio je župnik T. Šporčić, a večernju preč. Josip Šimatović, župnik i dekan udbinski.

Pjevali su redoviti pjevači sa svojim voditeljima. U 9 sati ministrirao je Borna Barković i bogoslov Kristijan Pajdaković, a u 11 sati bila su njih četvorica: Karlo Vuković, Emanuel Marković, Antonio Šporčić i Ivan Rogić. Poslije mise dogovarali smo program za njihovo sudjelovanje u blagoslovu kuća.

Na kraju mise Župnik je pročitao raspored za blagoslov kuća u ovom tjednu. A posebno je naglasio program za duhovnu obnovu i pripremu za proslavu Sv. Fabijana i Sebastijana koja počinje druge nedjelje, 17. ov mjeseca.

Naglasio je da i druge nedjelje trebaju na sv. mise doći kandidati za Prvu pričest, a to je treći razred. S njima trebaju doći njihovi roditelji s kojima će se nakon sv. mise Župnik dogovoriti kada i kakva će priprema biti za iste kandidate.

Tako isto u 18 sati trebaju doći kandidati za krizmu  sa svojim roditeljima te se i s njima župnik treba dogovoriti na koji način će se pripremati za krizmu, ako se uopće odlučimo za to da bude krizma ove godine. 

 

Brojač posjete:
116993
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016