ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 7. ožujka 2021. - III. korizmena nedjelja: Župni oglasi

Danas Katolička Crkva u Hrvatskoj obilježava nedjelju Solidarnosti s Crkvom i narodom u BiH-e. Tom gestom želi se prije svega pokazati solidarnost s tim dijelom našega naroda, kao i drugih koji godinama žive u težoj gospodarskoj i političkoj situaciji, a s kojima nas vežu tolike pomoći i suradnje na svim područjima, posebno pod vidom duhovnih zvanja (svećenika, redovnika i redovnica). Milostinja koju danas dajemo ide Crkvi u BIH-i. O tome imamo poruku predsjednika Hrvatskog Caritasa, biskupa varaždinskog mons. Radoša.

Ovogodišnju proslavu Sv. Josipa, zaručnika Bl. Dj. Marije, 19. ožujka proslavit ćemo kao Dan očeva. Stoga na večernju misu tog dana posebno pozivamo očeve sa svojom djecom da sudjeluju na slavlju.

U srijedu, 24. ožujka poslije večernje sv. mise u 18, 30 sati Ansambl LADO održat će u našoj župnoj crkvi Presvetoga Trojstva – Otočac, Korizmeni Koncert pod nazivom „RASPELO“. To će biti napjevi kajkavskih krajeva. Nastojimo u svakom, organizirati se da sudjelujemo na ovom Koncertu.

U petak, prije Cvjetnice u 17,30  sati u našoj župi bit će Korizmeno-uskrsna ispovijed kada će nam doći i svećenici iz naših susjednih župa.  

 

Brojač posjete:
204040
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016