ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Radovi na tornju župne crkve u Otočcu

Župa Presvetoga Trojstva u mjesecu ožujku i travnju 2021. u dogovoru s Biskupijom Gospićko-senjskom u Gospiću pripremala se za potpisivanje Ugovora s Telemachom Hrvatska d.o.o. iz Zagreba. Prethodno je Župnik obavio više informativnih razgovora s drugim župnicima u biskupiji i šire o istim ugovorima. U vezi s time kontaktirao je s osobama koje su o ovoj stvari i stručno obučene.

Također je župnik u više navrata razgovarao s pojedinim župljanima. Jasno je da se o ovome kao i o drugim stvarima može imati različitih mišljenja. Danas su mobiteli stalna prisutnost gotovo kod svake osobe. A ponajmanje ih vjernici nose u crkvu.

Antene se postavljaju ne samo na tornjeve crkva nego na različite građevine (imamo primjer  zgrade u ulici Kralja Zvonimira). Za sada ne bi imali što reći o ovome. Ali, molimo sve one koji žele neku informaciju o radovima oko crkve ili događaje koji se u vezi s crkvenim životom zbivaju  da osobno pitaju odgovorne tj. župnika. O sadržaju Ugovora  s Telemachom Hrvatska d.o.o. upoznat ćemo župljane na raznim sastancima.

Brojač posjete:
215270
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016