ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 24. listopada 2021. – XXX. nedjelja kroz godinu: Oglasi

Danas 24.10. u nedjelju poslije blagdana evanđeliste sv. Luke slavi se misijska nedjelja. Pozvani smo razmišljati o svome vjerničkom poslanju navješćivanja evanđelja. Crkva kad govori o misijama misli na one narode i krajeve u kojima treba po prvi put propovijedati radosnu vijest Krista Gospodina, ali i propovijedanje svakom čovjeku, u svakom vremenu. Danas se posebno molimo za misije ali također dajemo i svoj prilog u milostinji ili izvan toga za pomoć misijske djelatnosti.

U srijedu je sv. Sabina Avilska, u četvrtak su sv. Šimun i Juda Tadej, u subotu je sv. Marcijan. U nedjelju je zadnji dan mjeseca listopada. To je dan pred svetkovinu Svih svetih. Sv. mise bit će u 9 i 11 sati. Poslije podne poći ćemo u župu Sv. Mihovila u Dabar.

U četvrtak nakon večernje sv. mise u 19 sati imat ćemo sjednicu Župnog pastoralnog vijeća naše župe. Molimo sve vijećnike da sudjeluju na sastanku. Tema sastanka bit će o Biskupskoj sinodi koju je naš biskup mosn. Zdenko Križić u zajedništvu svećenika biskupije vjernika prošle subote otvorio na svečanoj misi u Gospićkoj katedrali. Vijećnici su prvi od vjernika pozvani da budu upoznati sa značenjem i djelovanjem Sinode. Molimo sve članove da dođu na ovaj sastanak.

Brojač posjete:
8075
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016