ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 26. prosinca 2021. – svetkovina Sv. obitelji; Župni oglasi

Danas je svetkovina Sv. Obitelji i blagdan Sv. Stjepana, prvomučenika.

Jedna i druga svetkovina je usko vezana sa svetkovinom Božića. Sv. mise su nedjeljnog rasporeda u 9 i 11 sati. Na misi u 11 sati imat ćemo blagoslov trokraljske vode za blagoslov kuća – obitelji. Čini mi se da se tako na najkonkretniji način svraća pozornost za svaku obitelj u našim župama. Pozivamo da se iz svake obitelji donese voda za blagoslov.

Ovaj tjedan blagoslivljat ćemo samo dva dana. I to u utorak Kostelčevo selo i Obilje, i u srijedu Šumećica i Vivoze po uobičajenom rasporedu.

Sutra je Sv. Ivan apostol i evanđelista. Sv. Misa bit će u 18 sati. I druge dane u ovom tjednu mise će biti u 18 sati. U utorak su Nevina dječica; u petak zahvalnost, ove godine misu zahvalnicu imat ćemo u 18 sati. U subotu je Nova godina – Svetkovina Presvete Marije Bogorodice. Sv. mise bit će u 9 i 11 sati. U nedjelju je II. nedjelja po Božiću.

Zahvaljujemo osobama koje su uredile borove i jaslice u našoj crkvi: Marinko i Anamarija Jurković, Josip Jerbić, Božica Žubrinić, Antonia Marić, Marijan Podnar, Marijana Božičević, č. s. Judita Podnar, te dvojica iz poduzeća „Gacka“. Zahvaljujemo za nakit oltara Marijani Ostović. Hvala pjevačima i svim sudionicima na ovom slavlju.   

 

Brojač posjete:
3723
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016