ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Tečaj o braku za zaručničke parove

Prošlog petka, subote i nedjelje u Otočcu održan je prvi dio Tečaja o braku za zaručnike župa Otočkog dekanata. Drugi petak, subotu i nedjelju nastavit ćemo sa završnim dijelom tečaja ovog turnusa. Na Tečaju sudjeluje 25 zaručničkih parova. U ovom prvom dijelu predavanja su održali: dr. Zrinka Rusan, liječnica iz Zagreba i župnik i dekan otočki mons. Tomislav Šporčić. U drugom dijelu Tečaja predavat će vlč. dr. Željko Blagus, župnik u Josipdolu i prof. Neves Tomić, voditeljica obiteljskog savjetovališta iz Ogulina. Ovakvi Tečajevi u Otočcu održavaju se u neprekinutom nizu od 2005. godine do danas. Molimo župnike Otočkog dekanata da sami pozivaju i tumače svojim župljanima smisao i način održavanja Tečaja te na vrijeme upute svoje zaručnike Dekanatskom uredu u Otočcu.

Drugi turnus Tečaja održat ćemo u tijeku ljeta ili jeseni ove godine, ovisno o tome hoćemo li imati novo prijavljenih za vjenčanje, a da nisu obavili Tečaj.

U bližoj pripremi za vjenčanje u svakom slučaju potrebno je obaviti Tečaj, te se na vrijeme javiti i sudjelovati na njemu.

Brojač posjete:
203931
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016