ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Svećenici iz Međimurja posjetili Krasno, Kuterevo i Otočac
Danas, 28. travnja svećenici iz Međimurja predvođeni dekanom preč. Antunom Hoblaj iz Preloga hodočastili su na Krasno te u poslije podnevnim satima posjetili crkvu Majke Božje Karmelske u Kuterevu gdje ih je dočekao mons. Tomislav Šporčić, nakon čega su posjetili i utočište medvjeda u Kuterevu, produžili za Otočac posjetili župnika u Otočcu gdje bilo kratko počašćenje i i tumačenje povijesti o sadašnjosti župe Otočke.

Nije se smjelo izostaviti niti posjet izvoru Gacke - Virlu. Čitavi ovaj osmišljeni put isplanirao je i s grupom svećenika iz Međimurja njih 10 dogovorio je i vodio mons. dr. Milan Šimunović koji češće gostuje kod dekana u Prelogu preč. Hoblaja.


Nakon Kutereva svećenici su u pratnji domaćina mons. Šporčića i voditelja mons. Šimunovića došli u župnu crkvu u Otočac gdje im je župnik Šporčić govorio o povijesti župe i grada Otočca.U utočištu za medvjede u Kuterevu stručno i jasno gorovorio je upravitelj ovog "vrta" g. Ivica Crmnković - Pavenka.
Svaki put kad se dođe na ovo mjesto može se uočitinešto novo dograđeno, uređeno. Sada se u ovom utočištu čuva sedam medvjeda.


Brojač posjete:
159746
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016