ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Izišao novi broj MAK-a
U mjesecu studenom novi broj Maloga koncila (MAK) nudi svojim najvjernijim čitateljima za zagrijavanje jedinstvene "vježbe zajedništva" kroz poučne, kreativne i zanimljive sadržaje. Kako se "vježba" zajedništvo može se otkriti već na naslovnici i kroz već dobro poznate, ali sadržajno uvijek nove rubrike. U rubrici "Idemo na misu" riječ Božja potiče na zajedništvo izgradnjom neprekinutog lanca ljubavi. Tema ljubavi posebno je prisutna i na stranicama za krizmanike. Makovci i u ovom broju pišu i rišu: o kruhu i jeseni, Bogu i molitvi. U rubrici "Zoomak" glavnu riječ ima gospodarica rijeke – vidra, a rubrika "Ekomak" predstavlja "male" ideje za veliko dobro. Zanimljiv zemljopis otkriva "vrt Majke Božje" koja je također - pod nazivom "Isusova i naša Majka" - tema ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade, državnog natjecanja iz vjeronauka o čemu izvještava Mak za studeni.
Osim natječaja za Najfoto, objavljen je i deseti likovni natječaj na temu "Jaslice moga kraja", koji se održava u Galeriji Kraljice mira u Pušći!
Uz starozavjetne junake, čudesni strip, slikopriče, dramolet i igrokaze, neizostavno je Blaževo "pametovanje", Klarin doprinos i kreativnost Maksovaca, kao i bogatstvo priča, šala, testova i nagradnih kupona, a za nadolazeće dane došašća Mak najavljuje i lijepu novost: Adventske kartice koje bi uskoro trebale biti otisnute!
Brojač posjete:
265875
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016