ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dva sastanka u župnom stanu u Otočcu
Danas, 8. studenog u župnom stanu u Otočcu održana je sjedica Poslovnog odbora Pastoralnog vijeća Gospićko-senjske biskupije (mons.Tomislav Šporčić, predsjednik i članovi mons. Mile Pecić i g. Ivan Prpić - Špika) sjednici je prisustovao mons. Tomislav Rogić i vlč. Nikola Turkalj.

Na sjednici je dogovoren program za sjednicu Biskupijskog pastoralnog vijeća koja će se održati u subotu, 19. studenog. Na toj sjednici biskup dr.Mile Bggović će izvjestiti člaanove Vijeća o stanju u Biskupiji, mons. Šporčić će govoriti o pastoralnoj godini - župne kateheze, a voditelji pojedinih odbora Vijeća dati će svoja izvješća i planove rada.

U drugom radnom dijelu dogovoren je prijedlog koji će se podastrijeti biskupu mons. Mili Bogoviću da bi se osnovalo još jedno povjerenstvo u našoj biskupiji, a to je povjerenstvo za župnu katehezu. Naime, mi već dvije godine provodimo pod vidom žune kateheze. Nešto se je učinilo, ali daleko od toga da bi bili zadovoljni. Potrebno je u teoriji i praksi ići dalje. Redovito se ne ode daleko jer nema "radnika" koji će nešto više učiniti. Ovo povjerenstvo će promotriti načine i područja što ih se za župnu katehezu mogu iskoristiti i pokrenuti štogod više od onog što je do sada učinjeno. I to bi trebalo bolje znati: Što se je na terenu učinilo i ako nije zbog čega nije?

Brojač posjete:
267130
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016