ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Vrijedna donacija Društvu slijepih i slabovidnih
Croatia Osiguranje iz Zagreba raspisalo je javni natječaj za dodjelu donacija za 2012 godinu.

Društvo slijepih i slabovidnih Ličko – Senjske Županije prijavilo se na natječaj pod programskim područjem humanitarno djelovanje.


Stručni tim za ocjenu kvalitete projekata prepoznao je ovaj program i odobrio za njegovo financiranje 10.000,00 kuna. Ovim programom predviđeno je da 25 najsiromašnijih slijepih i slabovidnih osoba u Ličko-senjskoj Županiji dobiju u prigodi Božićnih blagdana pakete ljubavi s naj potrebitijom hranom koja će im biti dobro došla za prestojeću zimu. Kako imamo još mnogo onih koji će trebati ovakvu pomoć javili smo se i na još neke natječaje od kojih očekujemo da će proći i da će mo poboljšati socijalne uvijete najmanje 50 članova. Ovim programima provodimo socijalne usluge koje su predviđene zakonom o socijalnoj skrbi. Postajemo aktivni sudionici socijalne politike u županiji. Kako će nam trebati još dosta sredstava za ovu namjenu pozivam sve ljude dobre volje naše poduzetnike, obrtnike i sve one koji mogu doprinjeti boljitku osoba koje su na dnu dna društvene ljestvice, a nisu krivi što im je Bog namijenio takav status. Vjerujemo da će ovi ljudi u Kraljevstvu vječnosti imati znakovito bolji položaj nego što ga imaju na našoj planeti. Pozivam i Vas da si unaprijed kupite ulaznicu za Kraljevstvo vječnosti koje nas očekuje ako to zaslužimo.


Vaš prilog možete uplatiti: Društvo slijepih i sl. Gospić žiro račun 2340009 – 1100129237 Zahvaljujemo se Donatoru i svim onima koji će mu se pridružiti. Croatia Osiguranje pokazala nam je put kojim trebamo hoditi prema Kraljevstvu vječnosti.


 Vlč. Jure Ladišić


 
Brojač posjete:
267083
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016