ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
23.nedjelja kroz godinu. Krštena Doris Draganić
Danas (9. rujna) na Misi u 9 sati sudjelovao je veliki broj djece, mladih roditelja i drugih. Očito s početkom škole kao da se mnogi "probudiše". Posebno je lijepo bilo za vidjeti ali čuti veliki broj pjevačica Maloga zbora koji je pjevao pod vodstvom s. Ljubomire i gđe Gabrijele Degoricija.Na misi u 9 sati na današnju 23. nedjelju kroz godinu Župna crkva u Otočcu bila je dobro popunjena. A narod odaje dojam da oslobdio zatvorenosti u sebe i svoj svijet. Božji narod otvorio je uči srca te slušba Božju Riječ, a onda se ima i razloga glasno u zajednici ispovijedati svoju vjeru te glasno slaviti Gospodina. To je najbolje svjedočanstvo i ostvarenje noga navještaja proroka Izaije koji je davno uvjeravao narod da će "Sljepačke će oči vidjeti i usta se gluhih otvoriti. " kako nam je to i danas bilo navješteno u prvom čitanju. Na kraju mise djeca su po razredima imali kratke susrete.

Na misi u 11 sati osim onih redovitih u velikom broju došli su stariji razredi osnovne škole, posebno kandidati za sv. Potvrdu. Ima se dojam da oni misle ozbiljno. Nadajmo se da je tako ali i podržimo ih zajedno s njihovim roditeljima, vjeroučiteljima i jasno sa župnikom.

Danas na misi u 11 sati sv. krštenje je primila i malena Doris Draganić, kći Miroslava i Sandre r. Ilić., sa stanom Stjepana Radića 89 - Otočac. Kumovi su im bili Željko i Dabiborka Ognjenović.
Brojač posjete:
32021
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016